Poeldijkerhout is een sfeervolle jaren ’30-wijk

De tweede woonbuurt heet Van Buyten 

Project Van Buyten is de volgende fase in de populaire buurt van nieuwbouwwijk Poeldijkerhout. De woningen zijn in de verkoop. Een ideale woonomgeving voor jou en je gezin. Met het strand om de hoek en voorzieningen dichtbij is het hier heerlijk wonen. Ontspannen wonen met alle voorzieningen en het strand in de buurt, dat is wonen in van Buyten. Ideaal voor mensen uit Poeldijk of omliggende dorpen en steden, die een betaalbaar en energiezuinig nieuwbouwhuis zoeken. Hier kunnen je kinderen opgroeien, woon je in een luxe woning en is het leven goed.

Jouw droomwoning kan zo maar eens in Poeldijk te vinden zijn! Actuele informatie over Van Buyten vindt u op https://www.vanbuyten-dekreken.nl/.

Eerste woonbuurt  is gerealiseerd De Hoven 

Architectenbureau van Manen heeft voor Bouwbedrijf Niersman BV en Ouwehand Bouw Groep BV de eerste woonbuurt in Poeldijkerhout ontworpen: De Hoven. Een sfeervolle en dorpse jaren ’30-wijk.  Opvallend zijn de mooie details, zoals mansardekappen en karakteristieke gevels. Aan deze buurt wordt de laatste hand gelegd qua realisatie. Alle woningen zijn verkocht.

Groen en spelen
Er is ook veel aandacht besteed aan het groen in de wijk. Zo is er een groene speelplek in het hart van de wijk bedacht waar kinderen van alle leeftijden zich thuis voelen. En sowieso grenst een deel van de woningen aan het Krekenpark, dat rond de huidige kreek wordt aangelegd. Het parkeren in de wijk gebeurt voor een deel in met struiken afgeschermde parkeervakken.

Volg de ontwikkelingen
Volg de ontwikkelingen in Poeldijkerhout op de Facebook-site www.facebook.com/poeldijkerhout. Actuele informatie over Van Buyten vindt u op de projectsite https://www.vanbuyten-dekreken.nl/