OBWZ en Ouwehand-Niersman tekenen ontwikkelovereenkomst De Hoven fase 2, (Poeldijkerhout, Poeldijk)

By 1 juni 2017 Nieuws
De-Hoven-fase-2-3
De-Hoven-fase-2-2

Op 31 mei hebben Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom (OBWZ) en VOF Poeldijkerhout (Ouwehand Bouw Groep BV en Bouwbedrijf Niersman BV) de overeenkomst ondertekend voor de ontwikkeling van de tweede fase van de locatie Poeldijkerhout in Poeldijk.”Het plan en de voorspoedige verkoop van de eerste fase van woonbuurt De Hoven was voldoende aanleiding om ook voor deze vervolgfase in gesprek te gaan met de ontwikkelcombinatie VOF Poeldijkerhout”, aldus Barbara Wassenaar, projectdirecteur van OBWZ. ‘Inmiddels hebben Ouwehand en Niersman bewezen dat hun marktvisie juist is en hun plan aansluit op de vraag: de eerste fase van woonbuurt De Hoven was uitverkocht voor de start van de bouw.”

64 eengezinswoningen
De Hoven fase 2 heeft dezelfde opbouw als de eerste fase, met woningen aan de parkrand, het waterlint en de straatjes. Ook deze fase wordt gekenmerkt door een gevarieerde en dorpse jaren ’30-stijl met veel details. Voor De Hoven fase 2 heeft de VOF Poeldijkerhout opnieuw in nauwe samenwerking met architectenbureau Van Manen 64 eengezinswoningen ontwikkeld. Enkele woningtypen uit fase 1 worden in deze fase herhaald.

Planning
Nu de ontwikkelovereenkomst geformaliseerd is, pakt de VOF Poeldijkerhout de verdere uitwerking van De Hoven 2 snel op. De verkoop van deze fase zal rond de zomer starten. De verwachting is dat deze weer vlot verloopt; de belangstelling is nu al zeer groot.

Leave a Reply