Kavels

Om de hoek van Poeldijkerhout, in het noordoosten van Poeldijk, is nog één enkele vrije kavel beschikbaar van 447 m2. In het mooie, groene en waterrijke gebied De Kreken woont u heerlijk buiten en tegelijkertijd op fietsafstand van het dorpshart. Dorps wonen met een heerlijk buitengevoel.

In de Kreken krijgt het water zijn natuurlijke beloop terug in de vorm van sfeervolle kreekjes. Dat betekent weelderige rietkragen met de rijke aanwezigheid van schitterende watervogels en prachtige waterplanten. Daarnaast wordt er in dit nieuwe gebied veel aandacht geschonken aan ruimte en groen. Geen kale nieuwbouwwijk maar een wijk met volwaardige bomen en planten.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de kavel in De Kreken en uw mogelijkheden? Uitgebreidere informatie over alle beschikbare OBWZ-kavels, een grotere kavelkaart en prijslijsten vindt u op http://dewestlandsezoom.nl/kavels/. Voor informatie en verkoop kunt u ook contact opnemen met de kopersadviseur van OBWZ, Willy Vermeulen, bereikbaar op 06 – 392 397 36 of per mail wvermeulen@obwz.nl.

De kavel in De Kreken en de andere kavels zijn tevens in verkoop bij Borgdorff Makelaars (Rosanne Helderman, 0174 – 225 050 of per mail r.helderman@borgdorff.nl) en Rijnpoort Makelaars (Angelique Grootscholten, 0174 294 652 of per mail angelique@rijnpoort.nl). 

 

Prijslijst Dr. Ter Haarlaan
poeldijk-kreken-kavel