Het vervolg van Poeldijkerhout komt eraan!

  • 1
  • 8 april 2018

Vogelvlucht Poeldijkerhout vervolg groot

De eerste woonbuurt van Poeldijkerhout is De Hoven ligt tussen de Dr. Weitjenslaan en het Krekenpark en is opgedeeld in drie fasen: fase 1 is in aanbouw, de bouw van de woningen in fase 2 start binnenkort en fase 3 komt naar verwachting rond de zomer van 2018 in verkoop. Tijd voor de volgende woonbuurt! 

Tussen het Krekenpark en het Heuvelpark, aan de kant van de Verburghlaan en de Paul Captijnlaan, komt de tweede woonbuurt van Poeldijkerhout. Een nieuwe buurt met een groen karakter: een lommerrijke laan verbindt de twee parken. De woningen in dit nieuwe deel van Poeldijkerhout worden 100% gasloos en zijn daarmee zeer duurzaam. 

Ook in het vervolg van Poeldijkerhout zullen weer verschillende woningtypen worden gerealiseerd. Rond de zomer zal er meer bekend zijn over de invulling en planning. De verkoop van de eerste woningen start naar verwachting nog in 2018. 

Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt hierover geschreven op deze website en op www.facebook.com/poeldijkerhout. Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte. U kunt zich hiervoor aanmelden op de site van gebiedsontwikkelaar OBWZ.