De Hoven fase 3 binnenkort in verkoop

  • 3
  • 8 april 2018

De Hoven Poeldijkerhout 3-klein

De woningen in fase 1 en 2 van De Hoven, de eerste woonbuurt in Poeldijkerhout, waren heel snel uitverkocht. En nog vóórdat er informatie beschikbaar is over De Hoven fase 3 is er weer een lijstje met belangstellenden voor de woningen. In deze fase zal de Poeldijkerhout vof (gevormd door Bouwbedrijf Niersman en Ouwehand Bouw) 62 woningen realiseren die qua sfeer, architectuur en woningtypen perfect aansluiten bij de eerste twee fasen van De Hoven. De herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen liggen tussen het nieuw aan te leggen Krekenpark en de bestaande bebouwing. 

De verwachting is dat de woningen rond de zomer in verkoop komen. Meer informatie is beschikbaar op het Westlands Woonevent, in de stand van de Poeldijkerhout vof. Het Westlands Woonevent vindt plaats op zaterdag 14 april, tussen 10.00 en 15.00 uur in het Gemeentekantoor Westland aan de Laan van de Glazen Stad 1 in Naaldwijk. 

Meer informatie over de woningen in fase 3? www.dehoven-poeldijkerhout.nl. Informatie over het gebied vindt u ook op www.facebook.com/poeldijkerhout.